Opisujemo šolsko knjižnico

Jaz rada berem knjige.

V naši šolski knjižnici dela knjižničarka Cvetka. Včasih se krega, ko je v knjižnici preglasno. V knjižnici sem izvedela veliko zanimivih stvari. V knjižnici imajo knjige oznake, tako vemo, za katero stopnjo starosti so. Vedno so izposojene knjige o čarovnici Lili. V knjižnici je zelo lepo brati na kavču.

Knjižnica je za učence vedno odprta. Članska kartica je pomembna za izposojo.

Vita Klanfar, 5. b

Naša šolska knjižnica je zelo lepa in zelo velika. Ima več kot 18 000 knjig. Rada berem knjige. Naša knjižničarka je zelo prijana. Če smo poredni, se malo ujezi. Knjige imajo rdeče, modre, rumene in zelene oznake.

Nisa Kocet, 5. b

V naši knjižnici je veliko zanimivih knjig. Meni so najbolj všeč knjige o živalih. V knjižnici je vedno vse tiho. Tam se lahko učimo. Tam dela knjižničarka. Knjige imajo oznake različne barve.

Brina Tivadar, 5. b

Naša knjižnica je zelo lepa. Knjižničarka je zelo prijazna. Najdem vse vse knjige, ki jih iščem, razen knjige Minecraft. Zelo si želim, da bi si jo lahko izposodil v knjižnici.

Imamo dobro razporejene knjige. Imamo tudi kotiček za branje. Knjižnica je zelo blizu računalniške učilnice. Zanimive so mi knjige o Zemlji in dinozavrih.

Vasilij Baligač, 5. b

 

 

 

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja